PANKO - niezwykła panierka

4171 kliknięć
10.07.2012
blog: Psoty Psotki

Przepis: PANKO - niezwykła panierka

Chrupkie pszenno-drożdżowe płatki to japońska wersja bułki tartej. Do panierowania mięs, ryb, krewetek, warzyw i wszelkich innych rzeczy. Jest doskonała - wprowadzam ją na stałe do mojej kuchni. Panko można zdobyć w sklepach z orientalną żywnością. Wczoraj przygotowałam paluszki z piersi kurczaka. Były wspaniałe :) Lekkie, chrupiące i soczyste. 2 piersi kurczaka bez skóry, 2 ząbki czosnku, sól, papryka słodka, biały pieprz,...

DODANO DO 1 zeszytu:

Zobacz także przepisy na:

    RainDrop
    RainDrop Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Passionfruit
    Jak zrobić japońską panierkę Panko

    Jak zrobić japońską panierkę Panko 1136

    Adi
    Adi Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Narodziny Smaku
    Kurczak w panierce (KFC)

    Kurczak w panierce (KFC) 9626

    MAGLUB
    MAGLUB Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Sól i Pieprz
    Panko- japońska panierka

    Panko- japońska panierka 1607

    Aldi
    Aldi Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Psoty Psotki
    PANKO - niezwykła panierka

    PANKO - niezwykła panierka 4171