Pappardelle z baraniną i prawdziwkami w sosie fond

117 kliknięć
09.02.2013
blog: kuchnia MP3-ki

Przepis: Pappardelle z baraniną i prawdziwkami w sosie fond

SKŁADNIKI na 2 porcje: makaron pappardelle - 250g 250g baraniny (mięso z udźca) prawdziwki mrożone - kilka sztuk sos fond - można kupić gotowy lub zrobić - ciemny sos do mięs sól, pieprz, czosnek włoszczyzna oliwa PRZYGOTOWANIE: Makaron ugotować wg przepisu. Mięso pokroić na średniej wielkości kawałki, ugotować z włoszczyzną i cebulą, posolić - jak rosołowe. Prawdziwki wrzucić na patelnię z oliwą, dodać kawałki baraniny...

Zobacz także przepisy na:

    Patrycja
    Patrycja Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Trufla
    Makaron z prawdziwkami i serem Dziugas.

    Makaron z prawdziwkami i serem Dziugas. 128

    mufinka79
    mufinka79 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    kuchnia na obcasach
    Tagliatelle z prawdziwkami

    Tagliatelle z prawdziwkami 45

    MaryJane
    MaryJane Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Chilli Plate
    Gulasz z baraniny

    Gulasz z baraniny 4947

    Malgorzata564
    Malgorzata564 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    My Simple World
    Marynata do baraniny

    Marynata do baraniny 8059

    Marta
    Marta Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Codzienne gotowanie
    Pappardelle z ragu z baraniny

    Pappardelle z ragu z baraniny 196

    Baika w kuchni
    Baika w kuchni Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    BAiKA w Kuchni
    Pappardelle z kurkami

    Pappardelle z kurkami 214

    Piłka w kuchni
    Piłka w kuchni Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Piłka w kuchni
    Jagnięcina-baranina

    Jagnięcina-baranina 10319