Papryczki padron nadziewane serem feta

203 kliknięcia
27.06.2016
blog: Gotowanie w Garnku Rzymskim

Przepis: Papryczki padron nadziewane serem feta

Z papryczkami padron różnie to bywa. Mogą być zupełnie łagodne lub też bardzo ostre. Zależy to zapewne od stopnia dojrzałości. Kupując nigdy nie będziemy w stanie rozpoznać, czy są ostre, czy też łagodne. Najlepszą zaletą oprócz łagodnego paprykowego smaku jest to, ze są małe, zgrabne i nadają się do dań przekąskowych. Nieważne, czy na zimno, czy ciepło. Miksujemy nadzienie: 0,5 kg papryczek padron 200 g miękkiego sera feta...

Zobacz także przepisy na:

    MałgosiaZ
    MałgosiaZ Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Smaki Alzacji
    Faszerowane papryczki serem feta

    Faszerowane papryczki serem feta 2601

    Krys
    Krys Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kuchnia u Krysi
    Muszle nadziewane serem feta

    Muszle nadziewane serem feta 3167

    yeschef.blog
    yeschef.blog Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    yeschef
    Papryczka cherry nadziewana serem

    Papryczka cherry nadziewana serem 179

    Joaska
    Joaska Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    królestwo garów
    Papryczki z serem feta

    Papryczki z serem feta 110

    kocila
    kocila Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Gruba Jadzia
    Antypasti - papryczki nadziewane

    Antypasti - papryczki nadziewane 5354