Papryczki padron nadziewane serem feta

210 kliknięć
27.06.2016
blog: Gotowanie w Garnku Rzymskim

Przepis: Papryczki padron nadziewane serem feta

Z papryczkami padron różnie to bywa. Mogą być zupełnie łagodne lub też bardzo ostre. Zależy to zapewne od stopnia dojrzałości. Kupując nigdy nie będziemy w stanie rozpoznać, czy są ostre, czy też łagodne. Najlepszą zaletą oprócz łagodnego paprykowego smaku jest to, ze są małe, zgrabne i nadają się do dań przekąskowych. Nieważne, czy na zimno, czy ciepło. Miksujemy nadzienie: 0,5 kg papryczek padron 200 g miękkiego sera feta...

Zobacz także przepisy na:

    Joaska
    Joaska
    Papryczki z serem feta
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Papryczki z serem feta

    Papryczki z serem feta 114