Papryka faszerowana kaszą jaglaną z grzybami i serkiem kozim

147 kliknięć
10.10.2011
blog: Good Mood Food

Przepis: Papryka faszerowana kaszą jaglaną z grzybami i serkiem kozim

Kasza jaglana jest fantastyczna pod każdym względem. Można ją jeść na słodko i wytrawnie, na śniadanie, obiad i kolację. Uwielbiam jej lekko orzechowy smak. Dziś wersja w papryce, z grzybami, kozim serkiem i swojską kiełbasą (moja kiełbasa przyjechała z gór, dzięki znajomościom mamy). Świetna na jesienne słoty. Skladniki na 2 duże porcje: 2 duże, czerwone papryki pół szklanki kaszy jaglanej szklanka przegotowanej wody...

Zobacz także przepisy na:

    Dorota Smakuje
    Dorota Smakuje Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Dorota Smakuje
    Jedzenie na Sylwestra

    Jedzenie na Sylwestra 404

    luna19
    luna19 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Gotowanie jest łatwe
    Alfabetyczny spis przepisów

    Alfabetyczny spis przepisów 6532