Papryka faszerowana kaszą pęczak z pieczarkami

615 kliknięć
22.01.2013
blog: Bo w kuchni każdy może być szefem!

Przepis: Papryka faszerowana kaszą pęczak z pieczarkami

Papryka to naprawdę świetne warzywo. Można z niej przygotować mnóstwo różnych rzeczy i wykorzystywać ją na dziesiątki sposobów. Smakuje rewelacyjnie na surowo, jako warzywny dodatek do kanapki, w sałatce czy towarzystwie dobrego dipu. Świetnie sprawdza się w przetworach – marynowana konserwowa papryka gości tradycyjnie w spiżarkach wielu polskich domostw. Wyobraźcie sobie porządny gulasz bez dodatku papryki! Ale papryka nie...

Zobacz także przepisy na:

    Smak Zdrowia
    Smak Zdrowia Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Smak Zdrowia
    Kasza pęczak z pieczarkami

    Kasza pęczak z pieczarkami 1096