Papryka faszerowana mięsem mielonym, ryżem i pieczarkami

789 kliknięć
12.08.2017
blog: Simply Food

Przepis: Papryka faszerowana mięsem mielonym, ryżem i pieczarkami

Mięso mielone i ryż to chyba najpopularniejsze składniki na farsz do papryki czy cukinii, ale nam bardzo smakują, więc najczęściej nimi faszerujemy warzywa. Z resztą dużą rolę odgrywa tu doprawienie farszu, najlepiej gdy jest dość pikantny, ponieważ papryka sama w sobie po upieczeniu nie ma zbyt wyrazistego smaku, a gdy dodamy sporo ziół, świeżo mielonego czarnego pieprzu i chilli całe danie nabiera idealnego smaku :)...

DODANO DO 4 zeszytów:

Zobacz także przepisy na:

    ulcia26
    ulcia26 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    kuchniauli
    Papryka faszerowana mięsem mielonym

    Papryka faszerowana mięsem mielonym 5432

    edith
    edith Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Pasja Smaku
    Papryka faszerowana mięsem mielonym

    Papryka faszerowana mięsem mielonym 2389