Papryka faszerowana mięsem mielonym, ryżem i pieczarkami

539 kliknięć
12.08.2017
blog: Simply Food

Papryka faszerowana mięsem mielonym, ryżem i pieczarkami

Mięso mielone i ryż to chyba najpopularniejsze składniki na farsz do papryki czy cukinii, ale nam bardzo smakują, więc najczęściej nimi faszerujemy warzywa. Z resztą dużą rolę odgrywa tu doprawienie farszu, najlepiej gdy jest dość pikantny, ponieważ papryka sama w sobie po upieczeniu nie ma zbyt wyrazistego smaku, a gdy dodamy sporo ziół, świeżo mielonego czarnego pieprzu i chilli całe danie nabiera idealnego smaku :)...

DODANO DO 4 zeszytów:

Zobacz także:

    ulcia26
    ulcia26 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    kuchniauli
    Papryka faszerowana mięsem mielonym

    Papryka faszerowana mięsem mielonym 5406