Papryka faszerowana mięsem z indyka i kaszą jaglaną

94 kliknięcia
29.08.2017
blog: Sio-smutki

Przepis: Papryka faszerowana mięsem z indyka i kaszą jaglaną

Pyszna papryka z farszem z mięsa indyka, kaszy i warzyw. Soczysta, pachnąca i sycąca. Polecam! Składniki na 7-8 sztuk: 7-8 białych papryk (w miarę równej wielkości) Farsz: 500 g. mięsa mielonego z indyka 1 cebula mała żółta papryka 1 szklanka ugotowanej kaszy jaglanej 1-2 marchewki do smaku: sól, pieprz, suszony majeranek Dodatkowo: 3-4 łyżki oleju ok. 0,5 szklanki wody do podlania w trakcie pieczenia Przygotowanie: Z...

DODANO DO 1 zeszytu:

Zobacz także przepisy na:

    luna19
    luna19 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Gotowanie jest łatwe
    Alfabetyczny spis przepisów

    Alfabetyczny spis przepisów 6190

    betty
    betty Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Bettycook
    Papryka faszerowana kaszą jaglaną

    Papryka faszerowana kaszą jaglaną 2155

    OSa
    OSa Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Smacznie i zdrowo
    PAPRYKA FASZEROWANA KASZĄ JAGLANĄ

    PAPRYKA FASZEROWANA KASZĄ JAGLANĄ 1911