Papryki faszerowane kaszą jęczmienną, piersią kurczaka i pieczarkami

201 kliknięć
05.04.2017
blog: Kuchnia szeroko otwarta

Przepis: Papryki faszerowane kaszą jęczmienną, piersią kurczaka i pieczarkami

Faszerowane warzywa to jedno z tych dań, które uwielbiam. Papryki, nadziane po brzegi kaszą, mięsem i pieczarkami, doprawione aromatycznymi przyprawami, to prawdziwa uczta dla podniebienia. Lubię, kiedy warzywa nie są zbyt długo pieczone, dzięki czemu zachowują swój smak i jędrność. Pierś z kurczaka możecie zastąpić piersią z indyka, będzie równie pysznie, a zarazem dietetycznie. To jedno z tych dań, które jest lekkie i...

DODANO DO 2 zeszytów:

Zobacz także przepisy na:

    luna19
    luna19 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Gotowanie jest łatwe
    Alfabetyczny spis treści

    Alfabetyczny spis treści 1645

    przejs
    przejs Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Ja Jem
    Pierś z kurczaka nadziewana pieczarkami

    Pierś z kurczaka nadziewana pieczarkami 3850