Papryki faszerowane kaszą jęczmienną, piersią kurczaka i pieczarkami

175 kliknięć
05.04.2017
blog: Kuchnia szeroko otwarta

Przepis: Papryki faszerowane kaszą jęczmienną, piersią kurczaka i pieczarkami

Faszerowane warzywa to jedno z tych dań, które uwielbiam. Papryki, nadziane po brzegi kaszą, mięsem i pieczarkami, doprawione aromatycznymi przyprawami, to prawdziwa uczta dla podniebienia. Lubię, kiedy warzywa nie są zbyt długo pieczone, dzięki czemu zachowują swój smak i jędrność. Pierś z kurczaka możecie zastąpić piersią z indyka, będzie równie pysznie, a zarazem dietetycznie. To jedno z tych dań, które jest lekkie i...

DODANO DO 1 zeszytu:

Zobacz także przepisy na:

    luna19
    luna19 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Gotowanie jest łatwe
    Alfabetyczny spis przepisów

    Alfabetyczny spis przepisów 6193

    luna19
    luna19 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Gotowanie jest łatwe
    Alfabetyczny spis treści

    Alfabetyczny spis treści 1593

    przejs
    przejs Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Ja Jem
    Pierś z kurczaka nadziewana pieczarkami

    Pierś z kurczaka nadziewana pieczarkami 3782