Papryki faszerowane kaszą, pieczarkami, serem i żurawiną

439 kliknięć
19.08.2017
blog: My simple kitchen

Przepis: Papryki faszerowane kaszą, pieczarkami, serem i żurawiną

Czerwone zachody słońca. Pola pełne żółtych kółek. Sierpniowe, nastrojowe wieczory... Paprykę można faszerować niemalże wszystkim. Kaszą, mięsem, ryżem, serem, warzywami czy bakaliami. U nas tym razem zagościły w wydaniu z kaszą, pieczarkami, żółtym serem i słodkim akcentem w postaci żurawiny. A jak smakowało? Powiem Wam, że bardzo dobrze. Lubimy eksperymentować z farszami do warzyw. Na blogu znajdziecie też przepisy na...

DODANO DO 3 zeszytów:

Zobacz także przepisy na:

    luna19
    Gotowanie jest łatwe Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Alfabetyczny spis przepisów

    Alfabetyczny spis przepisów 6355

    mopswkuchni
    Mops w kuchni Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Pieczarki faszerowane papryką i serem

    Pieczarki faszerowane papryką i serem 277