Papryki faszerowane kaszą, pieczarkami, serem i żurawiną

397 kliknięć
19.08.2017
blog: My simple kitchen

Papryki faszerowane kaszą, pieczarkami, serem i żurawiną

Czerwone zachody słońca. Pola pełne żółtych kółek. Sierpniowe, nastrojowe wieczory... Paprykę można faszerować niemalże wszystkim. Kaszą, mięsem, ryżem, serem, warzywami czy bakaliami. U nas tym razem zagościły w wydaniu z kaszą, pieczarkami, żółtym serem i słodkim akcentem w postaci żurawiny. A jak smakowało? Powiem Wam, że bardzo dobrze. Lubimy eksperymentować z farszami do warzyw. Na blogu znajdziecie też przepisy na...

DODANO DO 3 zeszytów:

Zobacz także:

    PrzepisyJoli
    PrzepisyJoli Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Przepisy Joli
    PAPRYKA FASZEROWANA KASZĄ

    PAPRYKA FASZEROWANA KASZĄ 28

    Bullio
    Bullio Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Bullio
    Bataty faszerowane serem i pieczarkami

    Bataty faszerowane serem i pieczarkami 81