Paratha śródziemnomorska z koperkiem

90 kliknięć
14.06.2015
blog: Moniki Smakołyki

Przepis: Paratha śródziemnomorska z koperkiem

Paratha, jest idealną przekąską na ciepło jak i zimno, można ją zjeść jako danie samodzielne lub jako dodatek do mięs czy sałatek. Soli praktycznie nie używamy, bo w serku i kapary słony smak wyczuwamy. Sezon jest teraz na świeży koperek, a jak dodamy do niego serek i kapary, to będziemy mieć przysmak doskonały. Składniki: 200 g mąki orkiszowej, ok. 100 ml wody, szczypta soli, woda, 3 łyżki oleju rzepakowego, nadzienie: 100...

DODANO DO 2 zeszytów:

Zobacz także przepisy na:

    HannaT
    HannaT Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    HIT PYCHOTKA
    RYBA ŚRÓDZIEMNOMORSKA W FOLII

    RYBA ŚRÓDZIEMNOMORSKA W FOLII 572

    Mechanik
    Mechanik Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Mechanik w kuchni
    Sałatka śródziemnomorska

    Sałatka śródziemnomorska 180

    kimek
    kimek Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Smak Indii
    Chlebki parata (Paratha)

    Chlebki parata (Paratha) 71

    edysqa
    edysqa Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Zakręcony wege obiad
    Pasta "śródziemnomorska"

    Pasta "śródziemnomorska" 380

    Kasia Karakaya
    Kasia Karakaya Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    KuchniaBezGranic
    Parada źiółek

    Parada źiółek 421

    Codogara
    Codogara Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    codogara
    Kuchnia śródziemnomorska

    Kuchnia śródziemnomorska 369