Pasta do chleba z zielonej soczewicy i orzechów włoskich

109 kliknięć
11.12.2014
blog: wposzukiwaniuslowlife.blogspot.com

Przepis: Pasta do chleba z zielonej soczewicy i orzechów włoskich

Wszelakie pasty i pasztety bardzo lubimy, kombinacje warzywno-strączkowe są właściwie nieograniczone. Ta pasta jest prosta i doskonała w smaku. Nadaje się na kanapki do pracy i do szkoły, jest delikatna, lekko nawet słodkawa, chyba że dodamy więcej soli, pieprzu i innych ostrzejszych przypraw. Kolor ma taki bury pasztetowy, moje dziewczyny z rezerwą jej się przyglądały, ale naprawdę jest przepyszna:-). Wystarczy...

Zobacz także przepisy na:

    Marek&Beata
    Marek&Beata Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Z niejednego garnka
    Wegetariański bogracz

    Wegetariański bogracz 942