Pasta kanapkowa z pieczonej papryki, bakłażana i kaszy jaglanej

127 kliknięć
22.04.2015
blog: fantazjesmaku.weebly.com

Przepis: Pasta kanapkowa z pieczonej papryki, bakłażana i kaszy jaglanej

Ta pasta chwyta za serce. Słodka, pieczona papryka i bakłażan wyśmienicie współgrają z łagodną w smaku kaszą jaglaną. Polecam ją jako wyjątkowo zdrową alternatywę dla wędlin, serów i wysokocholesterolowych pasztetów drobiowych lub innych mięsnych. przejdź do przepisu

DODANO DO 1 zeszytu:

Zobacz także przepisy na:

    Jadłonomia
    Jadłonomia Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Jadłonomia
    Pasztet z recyklingu

    Pasztet z recyklingu 99

    AnkaGotuje
    AnkaGotuje Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    AnkaGotuje.pl
    Smażone ziemniaki

    Smażone ziemniaki 3392

    luna19
    luna19 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Gotowanie jest łatwe
    Alfabetyczny spis przepisów

    Alfabetyczny spis przepisów 6525

    burczymiwbrzuchu
    burczymiwbrzuchu Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    burczymiwbrzuchu
    Menu sylwestrowe

    Menu sylwestrowe 538

    luna19
    luna19 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Gotowanie jest łatwe
    Alfabetyczny spis treści

    Alfabetyczny spis treści 1643