Pasta serowa z wędzoną makrelą i ogórkiem

47 kliknięć
24.02.2017
blog: Kuchnia domowa Ani

Pasta serowa z wędzoną makrelą i ogórkiem

Składniki: 1 kostka sera białego kawałek wędzonej makreli jogurt naturalny 1-2 ogórki konserwowe natka pietruszki sól, pieprz Sposób wykonania: 1. Ser umieszać z jogurtem naturalnym. Dodać drobno pokrojone ogórki i kawałki wędzonej makreli. Dokładnie wymieszać. 2. Dodać posiekaną natkę pietruszki, doprawić do smaku. 3. Podawać z pieczywem. Smacznego!

DODANO DO 2 zeszytów:

Zobacz także:

    degustatorka
    degustatorka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Coś pysznego
    Sałatka z wędzoną makrelą

    Sałatka z wędzoną makrelą 11323

    croquante
    croquante Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    food²
    Makaron z wędzoną makrelą

    Makaron z wędzoną makrelą 311