Pasta z bakłażana, oliwek i anchois

48 kliknięć
25.10.2016
blog: figowe smaki

Przepis: Pasta z bakłażana, oliwek i anchois

połowa bakłażana 8 oliwek 2-3 fileciki anchois 1 ząbek czosnku pieprz oliwa do smażenia bakłażana Bakłażan pokroić w plastry. Plastry bakłażana posolić, oprószyć pieprzem i usmażyć na rozgrzanej oliwie. Bakłażan , oliwki, czosnek i anchois rozdrobnić w blenderze. Doprawić solą i pieprzem.

DODANO DO 3 zeszytów:

Zobacz także przepisy na:

    laura
    laura Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Cafe Babilon
    TAPENADA Z CZARNYCH OLIWEK I ANCHOIS

    TAPENADA Z CZARNYCH OLIWEK I ANCHOIS 116

    smakiszczescia
    smakiszczescia Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    smakiszczescia
    Tapenada inaczej

    Tapenada inaczej 67

    Smakowisko
    Smakowisko Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Smakowisko
    Tapenada czyli pasta z oliwek

    Tapenada czyli pasta z oliwek 77

    Smakalajzyt.pl
    Smakalajzyt.pl Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Smakalajzyt
    Tapenada z cukinii

    Tapenada z cukinii 223

    okurrrka
    okurrrka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    O kurrrka!
    Francja: Tapenada z czarnych oliwek

    Francja: Tapenada z czarnych oliwek 41