Pasta z makreli i jajek – prosty przepis

36 kliknięć
09.11.2017
blog: Księga Smaku

Przepis: Pasta z makreli i jajek – prosty przepis

Pasta z makreli i jajek to bardzo proste w wykonaniu, sycące i smaczne smarowidło do kanapek, a przy okazji bardzo zdrowe, sama makrela to bogate źródło kwasów Omega-3, witaminy D oraz składników mineralnych takich jak selen, fosfor, czy potas. Pasta z makreli i jajek Składniki: 1 Makrela ok. 350g 1 Cebula 3 Jajka 1 Ogórek kiszony 2 Łyżki majonezy Sól Pieprz Przygotowanie: Z makreli usuwamy wszystkie ości, oddzielamy...

Zobacz także przepisy na:

    laNika
    laNika Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    laNika.pl
    Pasta z makreli i jajek

    Pasta z makreli i jajek 103

    Asik.
    Asik. Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Moja kraina smaków
    Pasta z makreli i jajek

    Pasta z makreli i jajek 91

    Asik.
    Asik. Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Moja kraina smaków
    Pasta z makreli i jajek

    Pasta z makreli i jajek 8

    wookie
    wookie Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    wookie w kuchni
    Pasta z wędzonej makreli.

    Pasta z wędzonej makreli. 4002

    Marta G
    Marta G Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Czerwona Porzeczka
    Sałatka z wędzoną  makrelą

    Sałatka z wędzoną makrelą 5967