Pasta z oliwek i anchois do chleba

133 kliknięcia
20.05.2015
blog: Kuchnia niewyszukana

Przepis: Pasta z oliwek i anchois do chleba

Świetna alternatywa dla gotowych pasztetów. Szybka w przygotowaniu i bardzo aromatyczna. Wszystkie składniki jednocześnie miksujemy w robocie na gładka masę i już możemy delektować się świetną pastą do pieczywa. Nadmiar spokojnie można przechowywać w lodówce przez kilka dni. Nie ma prawa się popsuć. Składniki: 1 słoik zielonych oliwek 1 słoiczek anchois 4-5 suszonych pomidorów w oleju 1 cebula 2 ząbki czosnku Całość...

DODANO DO 1 zeszytu:

Zobacz także przepisy na:

    Jadłonomia
    Jadłonomia Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Jadłonomia
    Co do chleba? Pasta z oliwek.

    Co do chleba? Pasta z oliwek. 584

    Lola
    Lola Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Commandaria
    Sałatka cezar z anchois i grzankami

    Sałatka cezar z anchois i grzankami 833

    Smakowisko
    Smakowisko Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Smakowisko
    Tapenada czyli pasta z oliwek

    Tapenada czyli pasta z oliwek 77

    katarzynakachel
    katarzynakachel Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Katarzyna Kachel
    ANCHOIS

    ANCHOIS 405

    jazzowesmaki
    jazzowesmaki Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Jazzowe Smaki
    Tapenada z zielonych oliwek

    Tapenada z zielonych oliwek 97