Pasta z papryczek chili

521 kliknięć
01.10.2016
blog: Piekielna Kuchnia Anety

Przepis: Pasta z papryczek chili

Dzisiaj mam coś dla wielbicieli ostrych smaków: ostrą pastę chili. Nie polecam jej jeść samej, bo jej ostrość może wypalić kubki smakowe (no chyba że kapsaicyna nie robi na Tobie wrażenia), natomiast idealnie nadaje się do dodania do gulaszu, zup, chili con carne :) Przepis z bloga Gotowanie moje relaksowanie Składniki: 1 kg papryczek chili 4 ząbki czosnku pół łyżki soli 2 łyżki cukru 1/4 szklanki oleju Wykonanie: Przed...

DODANO DO 5 zeszytów:

Zobacz także przepisy na:

    Jagoda
    Jagoda Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Magia w kuchni
    Pasta z chili i gruszek

    Pasta z chili i gruszek 753

    Aneta S
    Aneta S Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Sprawdzone Przepisy Misiaczka
    Pasta z chili

    Pasta z chili 5155

    obżarciuch
    obżarciuch Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Obżarciuch
    Marynowana papryczka chili

    Marynowana papryczka chili 12383

    Ela Ma
    Ela Ma Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    potrawy półgodzinne
    Pasta z chili i papryki

    Pasta z chili i papryki 5359

    Jagoda
    Jagoda Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Magia w kuchni
    Pasta z chili

    Pasta z chili 1943

    obżarciuch
    obżarciuch Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Obżarciuch
    Pasta z papryczek chili

    Pasta z papryczek chili 1464