Pasta z papryczek chili

1464 kliknięcia
16.10.2014
blog: Obżarciuch

Przepis: Pasta z papryczek chili

Chili i nic więcej, czyli idealna pasta dla miłośników ostrych potraw, już łyżeczka nadaje diabelską moc daniu Ilość: 4 słoiczki (200 ml) Składniki na pastę z papryczek chili: około 1/2 kg papryczek chili 300 ml przecieru pomidorowego 5 łyżek oleju Przygotowanie pasty z papryczek chili: Papryczki chili myjemy i obcinamy ogonki. Przygotowane papryczki rorozdrabniamy w blenderze. Następnie mieszamy z olejem i przecierem...

DODANO DO 3 zeszytów:

Zobacz także przepisy na:

    Jagoda
    Jagoda Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Magia w kuchni
    Pasta z chili i gruszek

    Pasta z chili i gruszek 753

    Aneta S
    Aneta S Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Sprawdzone Przepisy Misiaczka
    Pasta z chili

    Pasta z chili 5156

    obżarciuch
    obżarciuch Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Obżarciuch
    Marynowana papryczka chili

    Marynowana papryczka chili 12383

    Ela Ma
    Ela Ma Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    potrawy półgodzinne
    Pasta z chili i papryki

    Pasta z chili i papryki 5359

    Jagoda
    Jagoda Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Magia w kuchni
    Pasta z chili

    Pasta z chili 1945

    obżarciuch
    obżarciuch Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Obżarciuch
    Pasta z papryczek chili

    Pasta z papryczek chili 1464