Pasta z pieczonej papryki i migdałów

138 kliknięć
03.09.2013
blog: atlassmakow.blogspot.com

Przepis: Pasta z pieczonej papryki i migdałów

czerwona papryka ( u mnie 7 małych ) garść migdałów 2 ząbki czosnku oliwa z oliwek Paprykę umyć, przekroić, usunąć gniazda nasienne. Ułożyć na blaszce skórką do góry. Dodać nieobrany czosnek. Piec w 200C ok 30 min aż skórka miejscami z czarnieje. Gorącą paprykę przełożyć do szczelnego słoja i zostawić do przestygnięcia. Następnie ściągnąć skórkę. Migdały uprażyć na suchej patelni. Posiekać na niewielkie kawałki. Zmiksować...

DODANO DO 1 zeszytu:

Zobacz także przepisy na:

    pasibrzuchy
    pasibrzuchy Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Pasibrzuchy!
    Pasta z pieczonej papryki

    Pasta z pieczonej papryki 1442

    jazzowesmaki
    jazzowesmaki Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Jazzowe Smaki
    Pasta z pieczonej papryki

    Pasta z pieczonej papryki 1297

    Słodka Babka
    Słodka Babka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Słodka Babka
    Pasta z pieczonych papryk

    Pasta z pieczonych papryk 631

    Kuchnia Marty
    Kuchnia Marty Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kuchnia-Marty
    Pasta z pieczonej papryki

    Pasta z pieczonej papryki 397

    laaisve
    laaisve Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kraina Garów
    Pasta z pieczonej papryki.

    Pasta z pieczonej papryki. 320

    panipanidomu
    panipanidomu Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Pan i Pani domu
    Pasta z pieczonej papryki

    Pasta z pieczonej papryki 301

    Wiewi00ra
    Wiewi00ra Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Wiedźmienie
    Pasta z pieczonej papryki

    Pasta z pieczonej papryki 661