Pasta z przepiórczych jajek z awokado i rzeżuchą

55 kliknięć
26.03.2016
blog: Oryginalny smak

Przepis: Pasta z przepiórczych jajek z awokado i rzeżuchą

Prosta i pyszna pasta z przepiórczych jajek, dużo zdrowszych od zwykłych, awokado i rzeżuchy oraz z dodatkiem czosnku, odrobiny majonezu i soku z limonki. Wyśmienita na pieczywo, która zapewne urozmaici Wasze menu, nie tylko to świąteczne Składniki: 1 dojrzałe awokado 18 jajek przepiórczych 2 łyżki posiekanej rzeżuchy 2 łyżki soku z limonki 1 łyżka majonezu 1 ząbek czosnku sól pieprz Przygotowanie: Jajka przepiórcze...

Zobacz także przepisy na:

    Taste me
    Taste me Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Taste me!
    Pasta z awokado i rzeżuchą

    Pasta z awokado i rzeżuchą 31

    dagooshya
    dagooshya Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    My Culinary Art
    Podsumowanie akcji "Ale jaja!"

    Podsumowanie akcji "Ale jaja!" 268