pasta z pstrąga różowego

32 kliknięcia
31.01.2017
blog: przEKOnseczki

pasta z pstrąga różowego

składniki: - 200 g pstrąga pieczonego (różowy) - 1 szalotka - 3 ogórki kwaszone - 2 łyżki majonezu - 1 łyżka ketchupu - 1/2 cytryny - pieprz, sól -> Pstrąga skrop cytryną, posyp pieprzem i upiecz w 180 stopniach przez 15 minut. -> Obierz dokładnie z ości. Wymieszaj z pokrojoną drobno cebulką, ogórkiem, majonezem, ketchupem i solą.

Zobacz także:

    gosik2.0
    gosik2.0 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Rodzinka w Kuchni
    Strogonow z pstrąga

    Strogonow z pstrąga 82

    rstolp102
    rstolp102 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Miód i Pieprz
    carpaccio z pstrąga

    carpaccio z pstrąga 81

    rstolp102
    rstolp102 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Miód i Pieprz
    galaretka z pstrąga

    galaretka z pstrąga 29

    Beatrice
    Beatrice Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kuchnia w zieleni
    Pasta z wędzonego pstrąga

    Pasta z wędzonego pstrąga 104

    Trochę Smaku
    Trochę Smaku Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Trochę Smaku
    Pasta z wędzonego pstrąga

    Pasta z wędzonego pstrąga 289