pasta z pstrąga różowego

39 kliknięć
31.01.2017
blog: przEKOnseczki

Przepis: pasta z pstrąga różowego

składniki: - 200 g pstrąga pieczonego (różowy) - 1 szalotka - 3 ogórki kwaszone - 2 łyżki majonezu - 1 łyżka ketchupu - 1/2 cytryny - pieprz, sól -> Pstrąga skrop cytryną, posyp pieprzem i upiecz w 180 stopniach przez 15 minut. -> Obierz dokładnie z ości. Wymieszaj z pokrojoną drobno cebulką, ogórkiem, majonezem, ketchupem i solą.

Zobacz także przepisy na:

    MyLightFood
    MyLightFood Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    My Light Food
    Pasta z pstrąga

    Pasta z pstrąga 78

    Trochę Smaku
    Trochę Smaku Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Trochę Smaku
    Pasta z wędzonego pstrąga

    Pasta z wędzonego pstrąga 295