Pasteryzacja – jak pasteryzować przetwory?

2378 kliknięć
21.08.2014
blog: NaMiotle

Przepis: Pasteryzacja – jak pasteryzować przetwory?

Pasteryzacja – jak pasteryzować przetwory? ABC pieczenia Indeks przepisów Lukrem malowane Rękodzielnia Video Tutoriale Pasteryzacja – jak pasteryzować przetwory? Ania 21 sierpień 2014 No comments Koniec lata i początek jesieni to czas zbiorów dorodnych owoców i warzyw. To także najwyższy czas aby dary natury zamknąć w słoikach i cieszyć się nimi przez całą zimę. Aby wszystkie przetwory przetrwały wiele tygodni konieczne...

DODANO DO 5 zeszytów:

Zobacz także przepisy na:

    tuśka
    tuśka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Przepiśnik Marty
    Kilka słów o pasteryzacji

    Kilka słów o pasteryzacji 1765

    gosik2.0
    gosik2.0 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Rodzinka w Kuchni
    Fasolka szparagowa na zimę

    Fasolka szparagowa na zimę 9050

    Dorota Smakuje
    Dorota Smakuje Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Dorota Smakuje
    Pasteryzowane jagody

    Pasteryzowane jagody 1606

    tarzynka
    tarzynka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    tarzynkowo
    Słoiki do przetworów i pasteryzacja.

    Słoiki do przetworów i pasteryzacja. 1391

    Dorota Smakuje
    Dorota Smakuje Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Dorota Smakuje
    Jak pasteryzować przetwory

    Jak pasteryzować przetwory 295

    miracle
    miracle Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Mój punkt smaku
    Cukinia marynowana

    Cukinia marynowana 8862

    venka
    venka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Poszukiwania Smaku
    Pasteryzacja

    Pasteryzacja 2254

    Venidle
    Venidle Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Venidle
    Dżem z czerwonych porzeczek

    Dżem z czerwonych porzeczek 12304

    Magdalena Poniewierska
    Magdalena Poniewierska Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Limonkowy
    SOK Z ARONII

    SOK Z ARONII 9426