Pasteryzowany sok z dyni, jabłek i gruszek

249 kliknięć
24.11.2016
blog: www.cookingforemily.pl

Przepis: Pasteryzowany sok z dyni, jabłek i gruszek

Ten wpis powinien mieć tytuł „Soczek babci Kisi” bo pod taką nazwą funkcjonuje u nas w rodzinie. Chodzi o pasteryzowany sok z dyni, jabłek i gruszek, który moja mama robi w hurtowych ilościach na zimę, i w ten sposób przerabia cały niezjedzony nadmiar dyni z naszego ogródka. Zdrowy, domowy sok, o pięknym pomarańczowym kolorze. Po otwarciu może postać do 2 tygodni w lodówce. Przed podaniem go Emilce, rozcieńczam go zwykle...

DODANO DO 2 zeszytów:

Zobacz także przepisy na:

    aluucha
    aluucha
    Dżemory
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Dżemory

    Dżemory 50