Paszteciki z ciasta francuskiego nadziane mielonym mięsem - błyskawiczne do przygotowania

63 kliknięcia
03.01.2018
blog: UGOTOWAĆ

Przepis: Paszteciki z ciasta francuskiego nadziane mielonym mięsem - błyskawiczne do przygotowania

Paszteciki to dodatek idealny do barszczu. Poniższe paszteciki z ciasta francuskiego nadziane mielonym mięsem są łatwe i szybkie do przygotowania. Świetnie smakują podane na ciepło. Zachęcam do pieczenia. Składniki: 1 arkusz ciasta francuskiego (275 g) 0,5 kg mięsa mielonego, np. z łopatki 1,5 łyżki sosu sojowego 2 jajka (1 do mięsa i 1 do roztrzepania) 2 łyżki bułki tartej 2 łyżeczki majeranku 0,5 łyżeczki cząbru odrobina...

DODANO DO 10 zeszytów:

Zobacz także przepisy na:

    iwonasb
    iwonasb
    Paszteciki z mięsem
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Paszteciki z mięsem

    Paszteciki z mięsem 1255

    Duusiak
    Duusiak
    Francuskie z mielonym
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Francuskie z mielonym

    Francuskie z mielonym 399

    krowusia
    krowusia
    Paszteciki drobiowe
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Paszteciki drobiowe

    Paszteciki drobiowe 1080