Paszteciki z ciasta francuskiego z mięsem i grzybami

2504 kliknięcia
04.07.2012
blog: Agatka gotuje i smakuje

Przepis: Paszteciki z ciasta francuskiego z mięsem i grzybami

Doskonałe do czerwonego barszczyku, bardzo smaczne i proste w przygotowaniu. Gorąco polecam na różne przyjęcia, na pewno będą gościom smakować :-) Składniki: 2 op. ciasta francuskiego 1 jajko ok. 15 dag wędzonego boczku ok. 25 dag gotowanych grzybów ok. 25 dag gotowanego mięsa np. z rosołu 2 duże cebule sól, pieprz, oregano Wykonanie: Boczek pokroić w kostkę i przetopić na patelni, dodać pokrojoną cebulę i razem udusić....

Zobacz także przepisy na:

    Ostry Kęs
    Ostry Kęs Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Mięsne paszteciki z ciasta francuskiego

    Mięsne paszteciki z ciasta francuskiego 614

    Strawberries&Cream
    Strawberries&Cream Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Paszteciki z francuskiego ciasta

    Paszteciki z francuskiego ciasta 2292

    beetle
    apetyt i smak Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Paszteciki francuskie z mięsem

    Paszteciki francuskie z mięsem 1516

    najsmaczniejsze
    najsmaczniejsze.pl Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Mięso mielone w cieście francuskim

    Mięso mielone w cieście francuskim 5460

    piegusek
    Pieguskowa kuchnia Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    PASZTECIKI Z CIASTA FRANCUSKIEGO

    PASZTECIKI Z CIASTA FRANCUSKIEGO 93