Paszteciki z ciasta francuskiego z mięsem i grzybami

2173 kliknięcia
04.07.2012
blog: Agatka gotuje i smakuje

Przepis: Paszteciki z ciasta francuskiego z mięsem i grzybami

Doskonałe do czerwonego barszczyku, bardzo smaczne i proste w przygotowaniu. Gorąco polecam na różne przyjęcia, na pewno będą gościom smakować :-) Składniki: 2 op. ciasta francuskiego 1 jajko ok. 15 dag wędzonego boczku ok. 25 dag gotowanych grzybów ok. 25 dag gotowanego mięsa np. z rosołu 2 duże cebule sól, pieprz, oregano Wykonanie: Boczek pokroić w kostkę i przetopić na patelni, dodać pokrojoną cebulę i razem udusić....

Zobacz także przepisy na:

    beetle
    beetle Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    apetyt i smak
    Paszteciki francuskie z mięsem

    Paszteciki francuskie z mięsem 1461