Pasztet fasolowo-gruszkowy z orzechami włoskimi i rozmarynem

44 kliknięcia
05.05.2015
blog: food²

Przepis: Pasztet fasolowo-gruszkowy z orzechami włoskimi i rozmarynem

Delikaty, aromatyczny, o wspaniałejkremowej konsystencji. Taki jest ten pasztet. Mimo że dość jesienny w swojej recepturze, to doskonały również wiosenną porą. Gruszka nadaje mu lekkiej słodyczy, a orzechy i rozmaryn niepowtarzalnego aromatu. Idealnie komponuje się z ciemnym pieczywem. Zapraszam do wypróbowania. Składniki: 300 g suchej białej fasoli (przed ugotowaniem) 2 gruszki 1 biała cebula 2 czubate łyżki mielonego...

Zobacz także przepisy na:

    Dorota Smakuje
    Dorota Smakuje Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Dorota Smakuje
    Mięso na święta - przepisy

    Mięso na święta - przepisy 3153

    smakologia
    smakologia Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    smakologia
    Włoska wyprawa smaku Smakologii

    Włoska wyprawa smaku Smakologii 120

    srk76
    srk76 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kuchnia rodzinna
    Pasztet z orzechami włoskimi

    Pasztet z orzechami włoskimi 12

    srk76
    srk76 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Blog rodzinny
    Pasztet z orzechami włoskimi

    Pasztet z orzechami włoskimi 422

    vege-kika
    vege-kika Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Vege Kika
    Wegetariańska Wigilia - 12 potraw

    Wegetariańska Wigilia - 12 potraw 1199

    imam
    imam Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    teraz-tarta.blogspot.com
    Pasztet z czerwonej soczewicy

    Pasztet z czerwonej soczewicy 1857