Pasztet wieprzowo-cielęcy

697 kliknięć
19.09.2011
blog: Kuchnia i Ogród

Przepis: Pasztet wieprzowo-cielęcy

Czas przygotowania: min. Czas pieczenia: 60 min. Pasztet tradycyjny według przepisu mojego teścia wykonywany dwa razy w roku przez mojego Pawła dla podtrzymania tradycji i dla smaku. Foremka: keksówka Składniki: - 50 dag cielęciny (wołowiny) - kark, łopatka nerkowa - 40 dag wątroby cielęcej lub wieprzowej - 25 dag surowego boczku lub podgardla wieprzowego - 6 dag słoniny - 1 dag grzybów suszonych - 10 dag włoszczyzny...

Zobacz także przepisy na:

    tomek.kantor
    tomek.kantor Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Wkuchni.eu
    Pasztet wieprzowo – drobiowy

    Pasztet wieprzowo – drobiowy 3041

    Katarzyna Czerniawska
    Katarzyna Czerniawska Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    o-smaku
    domowy pasztet w słoikach

    domowy pasztet w słoikach 9706

    Kasiadc
    Kasiadc Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Góralskie Jadło
    Pasztet Wieprzowy

    Pasztet Wieprzowy 17298

    Goszka
    Goszka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    To co kocham
    Pasztet wieprzowo-drobiowy z żurawiną

    Pasztet wieprzowo-drobiowy z żurawiną 1004

    elatonie
    elatonie Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    HARRISA
    PASZTET Z WĄTRÓBEK CIELĘCYCH

    PASZTET Z WĄTRÓBEK CIELĘCYCH 215

    Kasia123
    Kasia123 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kuchnia i Ogród
    Pasztet wieprzowo-cielęcy

    Pasztet wieprzowo-cielęcy 697