Pasztet z dziczyzny, pasztet z sarniny

1849 kliknięć
06.10.2014
blog: Apetyczna babeczka

Przepis: Pasztet z dziczyzny, pasztet z sarniny

Dziczyzna jest wymagająca, potrzebuje głębokiego mrożenia od jednego do trzech miesięcy, ale warto poczekać, bo jedząc dziczyznę macie pewność, że to mięso najwyższej jakości. Idealnym dodatkiem do pasztetu z sarniny jest żurawina lub grzyby po węgiersku. Składniki: 2 kg dziczyzny 1/2 kg słoniny 1 kg tłustego wędzonego podgardla 1/2 kg wątróbek drobiowych 3-4 ząbki czosnku 3 łyżeczki suszonego majeranku gałka muszkatołowa...

DODANO DO 1 zeszytu:

Zobacz także przepisy na:

    doowa
    doowa Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Moje Małe Czarowanie
    Pasztet z dziczyzny

    Pasztet z dziczyzny 1624

    buruuberii
    buruuberii Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    makagigi i 55 pierników
    pasztet z dziczyzny

    pasztet z dziczyzny 1809

    akruka
    akruka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Smacznie Mi
    Pasztet z dziczyzny

    Pasztet z dziczyzny 136

    Kamila
    Kamila Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    ogrody babilonu
    pasztet

    pasztet 5144

    co by tu zjeść?
    co by tu zjeść? Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    co by tu zjeść?
    PASZTET Z JELENIA

    PASZTET Z JELENIA 2590

    delicious eating
    delicious eating Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    DeliciousEating
    Pieczona sarnina

    Pieczona sarnina 11463

    MamaBartka
    MamaBartka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Moja Kuchnia
    pasztet z dzika

    pasztet z dzika 1878

    Feeria
    Feeria Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Feeria Smaków bez cukru
    Pasztet z Dzika

    Pasztet z Dzika 3549

    gatita
    gatita Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kulinarne przygody Gatity
    Pasztet z dzika

    Pasztet z dzika 2343

    Joaska
    Joaska Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    królestwo garów
    Pasztet

    Pasztet 2031

    Kamila
    Kamila Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    ogrody babilonu
    pasztet z daniela

    pasztet z daniela 1417