Pasztet z króliczych wątróbek - Rabbit Liver Pâté Recipe - Paté di fegatini di coniglio

13 kliknięć
30.08.2017
blog: Smakołyki Angeli, Angela's Delicacies, Le Prelibatezze di Angela

Pasztet z króliczych wątróbek - Rabbit Liver Pâté Recipe - Paté di fegatini di coniglio

Smakołyki Angeli via FacebookPolski/English/Italiano Składniki/Ingredients/Ingredienti: 300 g króliczych wątróbek/ 10 oz rabbit livers/ 300 g di fegatini di coniglio 1 czerwona cebula/ 1 red onion/ 1 cipolla di Tropea 2 płaskie łyżeczki startej gałki muszkatołowej/ 2 tbs powdered nutmeg/ 2 cucchiaini di noce moscata 100-150 g oliwy/ 3-5 oz olive oil/ 100-150 g di olio di oliva 1 szklanka wywaru z warzyw/ 1 cup vegetable...

Zobacz także:

    elatonie
    elatonie Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    HARRISA
    PASZTET Z WĄTRÓBEK CIELĘCYCH

    PASZTET Z WĄTRÓBEK CIELĘCYCH 155