Patison faszerowany mięsem mielonym

1238 kliknięć
18.03.2017
blog: zeberkowekucharzenie

Przepis: Patison faszerowany mięsem mielonym

Obiad inaczej ;-) SKŁADNIKI 5-6 średnich patisonów 250g mięsa mielonego 100g ugotowanego ryżu 5-6 pieczarek cebula 1 jajko 100g sera żółtego zioła prowansalskie pieprz sól olej WYKONANIE Z patisona ucinamy górę i go wydrążamy na oleju podsmażamy posiekaną cebulę,dodajemy pokrojone pieczarki i mięso mielone-chwilę smażymy mieszamy z ugotowanym ryżem i jajkiem doprawiamy solą pieprzem i ziołami faszerujemy patisony...

Zobacz także przepisy na:

    NinaJG
    NinaJG Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Gotuj Sam!
    Patisony faszerowane mięsem.

    Patisony faszerowane mięsem. 565

    Olga
    Olga Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Początkująca pani domu
    Faszerowane patisony.

    Faszerowane patisony. 2029

    Agna
    Agna Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Notatnik Kuchenny
    Faszerowane patisony

    Faszerowane patisony 1443

    Anika1
    Anika1 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Domowa kuchnia Aniki
    Patisony faszerowane

    Patisony faszerowane 1804

    edith
    edith Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Pasja Smaku
    Patison faszerowany mięsem mielonym

    Patison faszerowany mięsem mielonym 374

    Pluskotka
    Pluskotka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Rodzinka od kuchni
    Patisony faszerowane mięsem

    Patisony faszerowane mięsem 943

    ulcia26
    ulcia26 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    kuchniauli
    Papryka faszerowana mięsem mielonym

    Papryka faszerowana mięsem mielonym 5543