PĘCZOTTO Z PIECZONYM BURAKIEM I WĘDZONĄ RYBĄ

19 kliknięć
13.12.2017
blog: Pompokracja

Przepis: PĘCZOTTO Z PIECZONYM BURAKIEM I WĘDZONĄ RYBĄ

Łatwe w przygotowaniu pęczottow intensywnym, bardzo świątecznymkolorze Smak pieczonego buraka podbijam jeszcze czerwonym winem i startym, kwaśnym jabłkiem. Jeżeli pokusicie się, żeby przygotować je na wigilię dodajcie, tak jak ja, wędzoną rybę. W inne dni możecie ją zastąpić pieczonym mięsem drobiowym. Dla jeszcze mocniejszego smaku, możecie dodać 1-2 łyżki suszonego buraka od „Zdrowe Pola” (tuż przed dodaniem zmiksowanych...

Zobacz także przepisy na:

    POMPOKRACJA
    POMPOKRACJA Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Pompokracja
    MAKOWIEC ‚ROZETA’

    MAKOWIEC ‚ROZETA’ 23

    topika
    topika Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    topika.pl
    Pieczona ryba

    Pieczona ryba 8248

    POMPOKRACJA
    POMPOKRACJA Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Pompokracja
    RYBA PO GRECKU

    RYBA PO GRECKU 60