Penne razowe w sosie pomidorowym z serem ricotta i orzechami nerkowca

26 kliknięć
23.07.2015
blog: kulinarnyja

Przepis: Penne razowe w sosie pomidorowym z serem ricotta i orzechami nerkowca

Czas przygotowania: 25 min. Porcja dla 4 osób Koszt przygotowania: 16,00 zł SKŁADNIKI: 500 g makaronu razowego penne 5 świeżych pomidorów 100 g serka ricotta 1 łyżka prażonych orzechów nerkowca 1 łyżka płatków parmezanu lub grana padano 1 cebula czerwona 1 ząbek czosnku szczypta oregano szczypta chilli świeża bazylia sól, pieprz PRZYGOTOWANIE: Na początku wstawiamy wodę na makaron. Pomidory myjemy, usuwamy gniazda nasienne...

Zobacz także przepisy na:

    Aneta Klimecka
    Aneta Klimecka
    Makarony
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Makarony

    Makarony 64