pesto ze szpinaku i crostini z mozarellą

91 kliknięć
11.05.2014
blog: Maja Skorupska

Przepis: pesto ze szpinaku i crostini z mozarellą

Wiosną mam ochotę jeść świeżo i prosto. Po pierwsze, nie mam czasu na skomplikowane i czasochłonne gotowanie; koniec roku szkolnego to natłok pracy i dodatkowych zajęć w firmie. Poza tym, jest tyle świeżych produktów, że aż szkoda z nich nie korzystać. Po zimowych ciężkich i kalorycznych potrawach przyjemnie jest komponować kolorowe, czerwone, żółte i zielone pyszności. Dzisiaj na zielono. Crostini są wiosną i latem...

Zobacz także przepisy na:

    DeliciousThinness
    DeliciousThinness Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Oat Mornings
    # 279. +obiad

    # 279. +obiad 136

    wedith1
    wedith1 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    coolinarny
    Drugie życie pieczywa - podsumowanie

    Drugie życie pieczywa - podsumowanie 44

    Gunetka
    Gunetka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Przez żołądek do seksu
    PIZZA

    PIZZA 803