Piczeń rzymska z indyka w garnku rzymskim

222 kliknięcia
16.01.2015
blog: Aromatyczna kuchnia

Piczeń rzymska z indyka w garnku rzymskim

Składniki na naczynie o poj. 2,5 L (taka gliniana keksówka): 500 g mielonego mięsa z indyka ugotowana włoszczyzna z bulionu (marchewka, seler, por, pietruszka) 1 cebula starta (lub dymka wraz z posiekanym szczypiorem) 2 ząbki czosnku zgniecione 2 jaja ugotowane na twardo 1-2 jaja całe surowe bułka tarta sól, pieprz, przyprawa do mięsa Włoszczyznę rozdrobnić w malakserze, dodać do mielonego mięsa, dodać cebulę, czosnek, jaja...

Zobacz także:

    baby-w-kuchni
    baby-w-kuchni Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    BaBy w kuchni
    Jak piec w garnku rzymskim?

    Jak piec w garnku rzymskim? 481

    laura
    laura Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Cafe Babilon
    PIECZEŃ RZYMSKA Z INDYKA

    PIECZEŃ RZYMSKA Z INDYKA 2831

    Mariolka90
    Mariolka90 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    UGOTOWAĆ
    Pieczeń rzymska z jajkiem

    Pieczeń rzymska z jajkiem 122

    michalek.justyna
    michalek.justyna Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Mama Gotuje
    Pieczeń rzymska z indyka

    Pieczeń rzymska z indyka 374