Piczeń rzymska z indyka w garnku rzymskim

243 kliknięcia
16.01.2015
blog: Aromatyczna kuchnia

Przepis: Piczeń rzymska z indyka w garnku rzymskim

Składniki na naczynie o poj. 2,5 L (taka gliniana keksówka): 500 g mielonego mięsa z indyka ugotowana włoszczyzna z bulionu (marchewka, seler, por, pietruszka) 1 cebula starta (lub dymka wraz z posiekanym szczypiorem) 2 ząbki czosnku zgniecione 2 jaja ugotowane na twardo 1-2 jaja całe surowe bułka tarta sól, pieprz, przyprawa do mięsa Włoszczyznę rozdrobnić w malakserze, dodać do mielonego mięsa, dodać cebulę, czosnek, jaja...

Zobacz także przepisy na:

    janiolka
    janiolka
    rzymski garnek
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    rzymski garnek

    rzymski garnek 1343

    gosiaG
    gosiaG
    garnek rzymski
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    garnek rzymski

    garnek rzymski 1464

    justyna
    justyna
    Garnek rzymski
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Garnek rzymski

    Garnek rzymski 1284

    mager
    mager
    Garnek rzymski
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Garnek rzymski

    Garnek rzymski 1242

    Kuchnia Ilony
    Kuchnia Ilony
    Garnek rzymski
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Garnek rzymski

    Garnek rzymski 1115