Pieczarki w occie balsamicznym z przepisu Magdy Gessler

314 kliknięć
12.05.2012
blog: Anielska Kuchnia

Pieczarki w occie balsamicznym z przepisu Magdy Gessler

Przepis pochodzi z książki „Kolory smaków” Magdy Gessler. Niesamowicie aromatyczne pieczarki, jakich spodziewać można się w najlepszej restauracji, a jednak tak proste, że każda z nas jest w stanie przygotować je samodzielnie w domu. Składniki: - 750 g małych pieczarek - 80 ml oliwy z oliwek - sól - 2 duże ząbki czosnku - 3 łyżki brązowego cukru - 1 łyżka wody - 60 ml octu balsamicznego - 3 łyżeczki listków tymianku Na...

Zobacz także:

    Bożena
    Bożena Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Moje domowe kucharzenie
    Schabowy wg Magdy Gessler

    Schabowy wg Magdy Gessler 1100