Pieczona cebula faszerowana mięsnym ragoût

334 kliknięcia
02.10.2011
blog: ArtKulinaria

Przepis: Pieczona cebula faszerowana mięsnym ragoût

Małe, ale sycące zapiekane danie z cebuli i mięsa. Pieczona cebula ma bardzo łagodny i delikatnie słodki smak. Podczas długiego pieczenia z jej wierzchnich warstw wydobywa się lekko skarmelizowany sok o pięknej bursztynowej barwie.Takie cebule możecie przygotować niezależnie, lub przy okazji, kiedy zostanie Wam mielone mięso podczas przyrządzania innego dania.Doskonałe zarówno z białym, jak i różowym winem. Polecamy też...

DODANO DO 1 zeszytu:

Zobacz także przepisy na:

    Pyza
    Pyza Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Smaczna Pyza
    Ragout z makaronem razowym

    Ragout z makaronem razowym 318

    MojaQchnia
    MojaQchnia Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    MojaQchnia.pl
    Ragout z bulgur

    Ragout z bulgur 66

    edith
    edith Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Pasja Smaku
    Papryka faszerowana mięsem mielonym

    Papryka faszerowana mięsem mielonym 2407