Pieczona cebula faszerowana mięsnym ragoût

338 kliknięć
02.10.2011
blog: ArtKulinaria

Przepis: Pieczona cebula faszerowana mięsnym ragoût

Małe, ale sycące zapiekane danie z cebuli i mięsa. Pieczona cebula ma bardzo łagodny i delikatnie słodki smak. Podczas długiego pieczenia z jej wierzchnich warstw wydobywa się lekko skarmelizowany sok o pięknej bursztynowej barwie.Takie cebule możecie przygotować niezależnie, lub przy okazji, kiedy zostanie Wam mielone mięso podczas przyrządzania innego dania.Doskonałe zarówno z białym, jak i różowym winem. Polecamy też...

DODANO DO 2 zeszytów:

Zobacz także przepisy na:

    MojaQchnia
    MojaQchnia
    Ragout z bulgur
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Ragout z bulgur

    Ragout z bulgur 68