Pieczona cukinia ze świeżymi ziołami i parmezanem

236 kliknięć
25.07.2013
blog: beautyandblossom.blogspot.com

Przepis: Pieczona cukinia ze świeżymi ziołami i parmezanem

Ten tydzień w mojej kuchni upływa pod znakiem cukinii. Właśnie teraz jest sezon na to warzywo i naprawdę warto ten czas wykorzystać i cieszyć się jej smakiem. A cukinię naprawdę warto jeść bowiem jest niskokaloryczna 100g tego warzywa to zaledwie 15 kcal. Dodatkowo znajdziemy w niej znaczne ilości potasu, wapń i magnez oraz witaminy C i A. Cukinia to także bardzo dobre źródło błonnika. Warzywo to idealnie nadaje się na...

Zobacz także przepisy na:

    RainDrop
    RainDrop Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Passionfruit
    Cukinia pieczona z parmezanem

    Cukinia pieczona z parmezanem 215