Pieczona kruszonka, idealna do deserów

157 kliknięć
10.06.2013
blog: FoodMag

Przepis: Pieczona kruszonka, idealna do deserów

Kasia Wilkosińska Prosta kruszonka z dodatkiem mielonych migdałów. Upieczoną kruszonkę przechowujemy w zamykanym pojemniku. Później możemy dodawać ją do różnych deserów. Ostatnio użyłam jej do truskawek polanych sosem waniliowym, kruszonka świetnie uzupełniła całość. Składniki Kruszonka 60g masła 60g cukru 60g zmielonych migdałów 60g mąki pszennej Przygotowanie Masło łączymy z cukrem, rozcieramy. Dodajemy mąkę i migdały....

Zobacz także przepisy na:

    lena88
    lena88 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Rhubarb Baby
    Kruszonka na brzoskwini

    Kruszonka na brzoskwini 36

    basia112
    basia112 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Jaskinia Smaku
    Jabłka z cynamonową kruszonką

    Jabłka z cynamonową kruszonką 329

    Ania
    Ania Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Bajkorada
    Muffinki z rabarbarem

    Muffinki z rabarbarem 1461

    pilichola
    pilichola Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Cukry Proste
    Truskawki po kruszonką

    Truskawki po kruszonką 71

    smakiszczescia
    smakiszczescia Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    smakiszczescia
    Śliwki z kruszonką

    Śliwki z kruszonką 286

    FoodMag
    FoodMag Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    FoodMag
    Pieczona kruszonka, idealna do deserów

    Pieczona kruszonka, idealna do deserów 157