Pieczone drożdżowe pierogi z kapustą i grzybami

49 kliknięć
03.01.2018
blog: Moje Wypieki I Nie Tylko

Przepis: Pieczone drożdżowe pierogi z kapustą i grzybami

Ze względu na proces obróbki termicznej wyróżnia siętrzy rodzaje pierogów: gotowane (najbardziej powszechne), pieczone i smażone. Przepis na pieczone drożdżowe pierogi z kapustą i grzybami, którym się z Wami podzielę, pochodzi ze staregododatku do jednej z gazet. Przytaczam go w całości za redakcją. Jest to świetna alternatywa dla tradycyjnych, gotowanych pierogów, a przepis jest naprawdę bardzo łatwy i wbrew pozorom szybki...

DODANO DO 2 zeszytów:

Zobacz także przepisy na:

    Lena Gotuje
    Lena Gotuje Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Lena-gotuje
    Pierogi z kapustą i grzybami

    Pierogi z kapustą i grzybami 44

    Codogara
    Codogara Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    codogara
    Pieczone pierogi drożdżowe z grzybami

    Pieczone pierogi drożdżowe z grzybami 1865