pieczone flądry w prodiżu...

1172 kliknięcia
07.07.2012
blog: W Mojej Kuchni Lubię..

Przepis: pieczone flądry w prodiżu...

Składniki: 1,20 kg flądra świeża, 2 łyżki jarzynka, 1 łyżka pieprz mielony, 1/2 torebki tymianek, 1 sztuka sok z cytryny ze świeżej flądry odciąć głowę i ogonki, usunąć wnętrzności - dobrze opłukać pod zimną wodą sprawione flądry obsypać jarzynką, pieprzem mielonym, tymiankiem i sokiem z cytryny - włożyć miskę do lodówki na 1 godzinę, aby dobrze przeszły przyprawami świeże fląderki kupuję od rybaków z kutra w Orłowie..około...

Zobacz także przepisy na:

    kasztanowakuchnia
    kasztanowakuchnia Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kasztanowa Kuchnia
    Flądra

    Flądra 9165