Pieczone gołąbki bez zawijania z kapustą pekińską

53 kliknięcia
26.01.2017
blog: Małgorzata Rusek - dietetyk z pasją

Przepis: Pieczone gołąbki bez zawijania z kapustą pekińską

Lubicie gołąbki? Mam nadzieję, że przypadnie Wam do gustu moja wersja - pieczona, bez zawijania, z zastosowaniem delikatniejszej w smaku kapusty pekińskiej, z ryżem brązowym oraz czerwoną soczewicą. Do takich gołąbków koniecznie mocno pomidorowy sos. Pyszne danie, z łatwo dostępnych zimą składników, lekkie ale sycące i bogate w wartości odżywcze. Można część zamrozić. Polecam odgrzewać te gołąbki w rondlu albo na patelni...

Zobacz także przepisy na:

    baaaraneeek
    baaaraneeek Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    ALBA
    Gołąbki bez zawijania

    Gołąbki bez zawijania 15009

    SmakoWirówka
    SmakoWirówka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Smakowirówka
    Gołąbki bez zawijania

    Gołąbki bez zawijania 5660