Pieczone warzywa z pieczarkami i kolendrą

52 kliknięcia
18.08.2017
blog: Pyszne Wege

Przepis: Pieczone warzywa z pieczarkami i kolendrą

Składniki: 2 średnie cukinia, 6-8 świeżych pieczarek, 2 czerwone papryki, 2 łyżki posiekanej kolendry, 1 łyżka oleju kokosowego, czosnek granulowany, sól, pieprz. Naczynie żaroodporne smarujemy olejem kokosowym. Cukinię (bez obierania!), pieczarki i paprykę kroimy w średniej wielkości kostkę. Wrzucamy do naczynia, doprawiamy solą, pieprzem i czosnkiem. Posypujemy kolendrą. Wstawiamy do rozgrzanego piekarnika (180 stopni) na...

DODANO DO 1 zeszytu:

Zobacz także przepisy na:

    Wiech
    Wiech Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kuchnia bez chemii
    Zupa - krem z pieczonych warzyw

    Zupa - krem z pieczonych warzyw 218

    sylwia.ss
    sylwia.ss Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    kierunek zdrowie
    Kotlety warzywne pieczone

    Kotlety warzywne pieczone 1477