Pieczony antrykot z wołowiny z sosem barbecue, zielonym groszkiem i pomidorami concasse / Beef chuck roast with barbecue sauce, green peas and tomato concasse

237 kliknięć
18.01.2013
blog: Tapas de Colores

Przepis: Pieczony antrykot z wołowiny z sosem barbecue, zielonym groszkiem i pomidorami concasse / Beef chuck roast with barbecue sauce, green peas and tomato concasse

Kolejna potrawa przygotowana na warsztatch kulinarnych z Marcinem Budynek i Konradem Birek. Przedstawiam przepis na pieczony antrykot z wołowiny z sosem barbecue, zielonym groszkiem i pomidorami concasse. Pyszny sos barbecue bardzo polecam do wielu dań z grilla. Moja spiżarnia została uzupełniona o sos Worcester. Składniki: 4 antrykoty wołowe, każdy o wadze ok. 150 gram Marynata: 4 łyżki oliwy lub oleju 2 łyżki musztardy...

Zobacz także przepisy na:

    FoodMag
    FoodMag Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    FoodMag
    Barbecue sos

    Barbecue sos 5830

    nietylkopasta
    nietylkopasta Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    nietylkopasta.pl
    Sos barbecue

    Sos barbecue 4882

    flowerek
    flowerek Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    flowerek.com-moje gotowanie
    Sos barbecue

    Sos barbecue 2986

    Codogara
    Codogara Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    codogara
    Sos barbecue

    Sos barbecue 3365

    victoria
    victoria Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Picantecooking
    Rostbef (ang. Roast beef)

    Rostbef (ang. Roast beef) 1479

    Tomek Lach
    Tomek Lach Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Zajadam.pl
    Sos barbecue

    Sos barbecue 1144