Pieczony antrykot z wołowiny z sosem barbecue, zielonym groszkiem i pomidorami concasse / Beef chuck roast with barbecue sauce, green peas and tomato concasse

250 kliknięć
18.01.2013
blog: Tapas de Colores

Przepis: Pieczony antrykot z wołowiny z sosem barbecue, zielonym groszkiem i pomidorami concasse / Beef chuck roast with barbecue sauce, green peas and tomato concasse

Kolejna potrawa przygotowana na warsztatch kulinarnych z Marcinem Budynek i Konradem Birek. Przedstawiam przepis na pieczony antrykot z wołowiny z sosem barbecue, zielonym groszkiem i pomidorami concasse. Pyszny sos barbecue bardzo polecam do wielu dań z grilla. Moja spiżarnia została uzupełniona o sos Worcester. Składniki: 4 antrykoty wołowe, każdy o wadze ok. 150 gram Marynata: 4 łyżki oliwy lub oleju 2 łyżki musztardy...

Zobacz także przepisy na:

    flowerek
    flowerek
    Sos barbecue
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Sos barbecue

    Sos barbecue 3006

    nietylkopasta
    nietylkopasta
    Sos barbecue
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Sos barbecue

    Sos barbecue 4950

    Codogara
    Codogara
    Sos barbecue
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Sos barbecue

    Sos barbecue 3403

    FoodMag
    FoodMag
    Barbecue sos
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Barbecue sos

    Barbecue sos 5906

    Tomek Lach
    Tomek Lach
    Sos barbecue
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Sos barbecue

    Sos barbecue 1164