PIECZONY COMBER JAGNIĘCY Z GREMOLATĄ I SZPARAGAMI

343 kliknięcia
21.05.2014
blog: Dare to cook

Przepis: PIECZONY COMBER JAGNIĘCY Z GREMOLATĄ I SZPARAGAMI

Jagnięcina pomimo wyśmienitego smaku cieszy się nie wiedzieć czemu złą sławą w naszym kraju. Ciężko mi to zrozumieć, bo to wyśmienite mięso, jest bardzo proste w obróbce i ze względu na piękną formę np. combru robi zawsze duże wrażenie na gościach. Jeszcze do niedawna większość polskiej hodowli była eksportowana do krajów europy zachodniej, na szczęście coraz więcej naszych restauracji propaguje polską jagnięcinę....

Zobacz także przepisy na:

    kasztanowakuchnia
    kasztanowakuchnia
    Stek jagnięcy (3)
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Stek jagnięcy (3)

    Stek jagnięcy (3) 1851

    Joaska
    Joaska
    Kotleciki jagnięce
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kotleciki jagnięce

    Kotleciki jagnięce 718