Pieczony comber króliczy w sosie poivarde

355 kliknięć
16.01.2013
blog: O bentō i nie tylko

Przepis: Pieczony comber króliczy w sosie poivarde

Dziś część trzecia i ostatnia część mojej wycieczki na ciemną stronę mocy. Po przygotowaniu sobie tytanicznym wysiłkiem bazy do sosu w kostkach, możemy zabrać się za sos właściwy oraz mięso. Królik ma mięso lekkie, chude i delikatne, smakowo nieco podobne do kurczaka, ale wyczuwalnie inne. Oczywiście może być przygotowywane bez marynowania, ale że jednym ze składników sosu jest marynata, a królik marynuje się bardzo...

Zobacz także przepisy na:

    Mirabelka
    Mirabelka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Mirabelkowy blog
    Królik pieczony w rękawie

    Królik pieczony w rękawie 17178

    Goaa
    Goaa Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    jedz i smakuj
    Królik śliwką nadziewany

    Królik śliwką nadziewany 369

    Gosz
    Gosz Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Cook and Travel
    Comber jagnięcy w sosie porto

    Comber jagnięcy w sosie porto 285

    Codogara
    Codogara Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    codogara
    Jak przyrządzić królika?

    Jak przyrządzić królika? 10659

    lucynako
    lucynako Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    czary gary
    Królik w sosie własnym

    Królik w sosie własnym 2100

    ann
    ann Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    rozkosze-stolu
    sarni comber pieczony

    sarni comber pieczony 712

    lucynako
    lucynako Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    czary gary
    Królik w sosie własnym

    Królik w sosie własnym 14

    Ania
    Ania Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Bajkorada
    Królik w śmietanie

    Królik w śmietanie 5978

    Badylarka
    Badylarka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Weekendy w domu i ogrodzie
    Pieczony królik

    Pieczony królik 13895