Pieczony indyk z orientalną nutą na pak choi

35 kliknięć
02.01.2018
blog: Pichceniomania

Przepis: Pieczony indyk z orientalną nutą na pak choi

Pak choi to inaczej kapusta chińska. Smakuje trochę jak kapusta, trochę jak sałata rzymska, coś po środku. Można ją jeść smażoną, gotowaną, blanszowaną, ale i na surowo. Jadłam ją wiele razy, ale sama nie wykorzystywałam podczas pichcenia. Pora to zmienić. Jak pewnie zauważyliście często ostatnio używam mięsa indyka. Dzisiaj nie jest inaczej. Lekko słodkie, pikantne, sezamowe aromaty na dziś! Czytaj więcej »

DODANO DO 1 zeszytu:

Zobacz także przepisy na:

    Smakalajzyt.pl
    Smakalajzyt.pl Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Smakalajzyt
    Wietnamskie noodle

    Wietnamskie noodle 661

    Beta
    Beta Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Stare Gary
    Pak choi w sosie ostrygowym

    Pak choi w sosie ostrygowym 1805

    masterb2
    masterb2 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Smakowyj
    Pak Choi – kapusta właściwa chińska

    Pak Choi – kapusta właściwa chińska 2133

    spiekłarodem
    spiekłarodem Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    spiekłarodem
    pak choi z woka

    pak choi z woka 7190

    MamaBartka
    MamaBartka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Moja Kuchnia
    pak choi

    pak choi 1450

    czarrna
    czarrna Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    czarrna od kuchni
    Potrawka orientalna z pak choi

    Potrawka orientalna z pak choi 29

    pinkcake
    pinkcake Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    trochę inna cukiernia
    Surówka z Pak Choi

    Surówka z Pak Choi 5963

    Smakalajzyt.pl
    Smakalajzyt.pl Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Smakalajzyt
    Pak choi

    Pak choi 1900

    DFFFF
    DFFFF Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Szef kuchni odleciał
    Pak choi w sosie czosnkowym

    Pak choi w sosie czosnkowym 5267