pieczony pasternak

139 kliknięć
25.03.2017
blog: ogrody babilonu

Przepis: pieczony pasternak

Pieczony pasternak ma chrupiąca skórkę i miękki, słodki środek. To zdrowe i bardzo aromatyczne warzywo, pieczone z oliwą i miodem, z dodatkiem rozmarynu i tymianku, jest pysznym dodatkiem do mięsnych lub rybnych dań. 400 g pasternaku 3 łyżki oliwy 1 łyżka miodu 3 gałązki rozmarynu 3 gałązki tymianku sól pieprz W naczyniu do zapiekania ułożyć pokrojony w słupki pasternak, skropić do oliwą, polać miodem, doprawić solą i...

Zobacz także przepisy na:

    Sis Fit
    Sis Fit Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Siostry Fit
    Pieczony pasternak

    Pieczony pasternak 535

    Kamila
    Kamila Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    ogrody babilonu
    pieczony pasternak

    pieczony pasternak 139

    vege-kika
    vege-kika Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Vege Kika
    Pasternak pieczony z miodem

    Pasternak pieczony z miodem 161

    Kamila
    Kamila Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    ogrody babilonu
    zupa z pieczonego pasternaku

    zupa z pieczonego pasternaku 119

    Beata
    Beata Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Magazyn Kuchenny
    Zupa z pieczonego pasternaku

    Zupa z pieczonego pasternaku 132