Piernik z bakaliami na piwie

52 kliknięcia
18.12.2016
blog: kuchenny bałagan

Piernik z bakaliami na piwie

Piernik to takie ciasto, które szlachetnieje z czasem. Żeby był naprawdę smaczny, musi poleżakować chociaż kilka dni po upieczeniu. Odpowiednio zabezpieczony piernik możemy przechowywać nawet do miesiąca. Temu wystarczy kilka dni. Możecie upiec go już dziś, zawinąć w ściereczkę i odstawić w ciemne i chłodne miejsce. Dzięki temu w Wigilię będzie bardziej wilgotny i delikatny. Polecam Wam ten przepis, bo piernik jest smaczny,...

Zobacz także:

    Justyna Dragan
    Justyna Dragan Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Nastoletnie Wypiekanie
    Piernik na piwie

    Piernik na piwie 61

    Aga w kuchni
    Aga w kuchni Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Aga w kuchni
    Piernik ucierany na piwie

    Piernik ucierany na piwie 37