Pierogi z dorszem, ziemniakami i borowikami

92 kliknięcia
20.12.2015
blog: Buszująca w kuchni

Przepis: Pierogi z dorszem, ziemniakami i borowikami

Składniki Farsz: borowiki, 20 g liście laurowe, 2 sztuki ziele angielskie, 2 ziarna czosnek, 1 ząbek ziemniaki, około 300 g dorsz, 400 g sok z cytryny masło do smażenia cebula, 1 sztuka sól morska, świeżo mielony pieprz Ciasto: mąka pszenna, 3 szklanki jajka, 2 sztuki ciepła woda, 1/2 szklanki olej, 1 i 1/2 łyżki sól Sposób przygotowania Borowiki zalać 1 szklanką zimnej wody. Odstawić na 24 godziny. Dodać liście laurowe,...

Zobacz także przepisy na:

    Joaska
    królestwo garów Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    spis rzeczy

    spis rzeczy 2892

    luna19
    Gotowanie jest łatwe Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Alfabetyczny spis przepisów

    Alfabetyczny spis przepisów 6372

    Justek
    Kuchenne Wymysły Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Polędwiczka w sosie borowikowym

    Polędwiczka w sosie borowikowym 267

    srk76
    Blog rodzinny Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Dorsz pieczony w koperku

    Dorsz pieczony w koperku 4069

    Kulinarne RW
    Kulinarne rzuty wolne Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Wigilijne pierogi z dorszem

    Wigilijne pierogi z dorszem 357

    Justek
    Kuchenne Wymysły Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Klasyczna zupa grzybowa

    Klasyczna zupa grzybowa 36

    Justek
    Kuchenne Wymysły Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kotleciki z grzybów

    Kotleciki z grzybów 123

    Justek
    Kuchenne Wymysły Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Grzybki marynowane

    Grzybki marynowane 428

    Studio Kuchnia
    Studio Kuchnia Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Tort dyniowy z kremem mokka

    Tort dyniowy z kremem mokka 417

    krychutek
    baba do garu Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    dinner for one - the doorsz

    dinner for one - the doorsz 146

    Magiczny Składnik
    Magiczny Składnik Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Jak parować jedzenie z wódką?

    Jak parować jedzenie z wódką? 152