Pierogi z dynią, ricottą i bazylią

76 kliknięć
02.11.2014
blog: Kwartet Zdrowych Smaków

Przepis: Pierogi z dynią, ricottą i bazylią

Ostatnio dodałam przepis na pieczoną dynię, a dziś użyję jej jako farsz do pierogów (przepis podam tutaj jeszcze raz, bo wiem, że nikomu nie będzie się chciało zaglądać wstecz;)). Z dodatkiem kremowego serka i bazylii smakują idealnie! Składniki: Pasta z pieczonej dyni: 0,5 kg dyni rozmaryn- świeży lub suszony sól morska, pieprz olej rzepakowy nierafinowany+ 230g ricotty świeża bazylia- spora garść, objętość filiżanki sól...

Zobacz także przepisy na:

    KŁD
    KŁD Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Jak cień
    Pierożki z dynią i ricottą

    Pierożki z dynią i ricottą 130

    Just My Delicious
    Just My Delicious Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Just My Delicious
    Pierogi z Jagodami

    Pierogi z Jagodami 207

    Ostoja Lasu
    Ostoja Lasu Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Ostoja Lasu
    Orkiszki cieciorkowe

    Orkiszki cieciorkowe 111

    Bea
    Bea Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Bea w Kuchni
    Festiwal Dyni 2014 – podsumowanie

    Festiwal Dyni 2014 – podsumowanie 124